Principieel niet! 

Wij hebben een exclusieve afname van alle dranken bij LDW DRANKCENTER uit Eke.

Deze exclusieve verbintenis zorgt ervoor dat JOC Variant hierop een commissie ontvangt. Dit is voor ons een belangrijke bron van inkomsten, waarmee wij investeren in materiaal, onderhoud en beheer van het JOC. Dit komt uiteindelijk de gebruiker ten goede.

JOC Variant heeft echter goede inkoopprijzen afgesproken met de drankenleverancier, die ook een periodieke levering en ophaling aan het JOC en de gebruikers waarneemt. Het hele assortiment van de drankenleverancier kan daarbij worden geleverd, dus ook wijnen en cava naar voorkeur, energiedranken, speciale bieren...

Drank afnemen in ons JOC kan echter op twee manieren:

  1. Via het servicepunt. U neemt af uit het servicepunt van het JOC. Dit is een beperkte stock en ideaal voor kleine evenementen (tot 25 personen) en vergaderingen. U neemt uit de frigo wat u nodig heeft, duidt het aan op het verbruiksblad voor afname drank en wij factureren dit samen met de huur van de zaal en de aangerekende kosten.
  2. Rechtstreeks bestelling door de gebruiker. Voor grotere evenementen dient u steeds uw drank rechtstreeks bij onze drankenleverancier af te nemen. U kan bestellen wat u wilt (let op: wij werken samen met INBEV en COCA COLA). Na afloop van uw evenement telt hij de verbruikte dranken na en stuurt hij u de factuur toe. Belangrijk om weten is dat u enkel betaalt wat u effectief verbruikt. De drankenleverancier vraagt zelf ook een telling uit te voeren en dit te noteren op het daartoe voorziene blad in de drankenstockageruimte.

Opgelet: voor een kosteloze levering vragen wij uw bestelling door te geven bij onze drankenleverancier een tweetal weken voor uw evenement!

Voor vragen omtrent tarifering, bestellingen... stuurt u een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wenst u graag langs te gaan om bepaalde dranken te bekijken, kan dit rechtstreeks bij LDW DRANKCENTER, Steenweg 159D, 9810 Eke (http://www.ldwdrankcenter.be)

Wie deze afspraken met de voeten treedt, kan naderhand door OCZw beboet worden (via de waarborg of aanrekening van extra kosten achteraf). Wees dus gewoon eerlijk en correct!